Zoeken in bedrijvenadressengids.nl
Snel en gemakkelijk bedrijven vinden in uw regio.
Uitgebreide bedrijfsinformatie.

ECONOMISCH NIEUWS

Bounty-repen niet overal meer verkrijgbaar door oorlog in Oekraïne
De Mars-fabriek in het Brabantse Veghel heeft onvoldoende productiecapaciteit om genoeg Bounty-repen te maken. Daardoor zijn in sommige winkels en supermarkten lege schappen ontstaan, ook buiten Nederland. Dat komt door het wegvallen van Russische fabrieken. lees meer»

Rockstar kondigt eerste beelden nieuwe Grand Theft Auto-game aan
Rockstar geeft op 5 december de eerste beelden vrij van het nieuwe deel in de Grand Theft Auto-serie. Dat meldt de Amerikaanse gameontwikkelaar op zijn eigen website. lees meer»

Verenigd Koninkrijk mogelijk op aardappeldieet na extreem natte herfst
De aardappeloogst in het Verenigd Koninkrijk is zodanig in het water gevallen dat er mogelijk niet genoeg aardappelen zijn voor alle Britse kerstdiners. Na de regen en overstromingen moeten supermarkten hun aardappelen waarschijnlijk buiten de landsgrenzen inslaan. lees meer»

Horecapersoneel en tankstationmedewerkers gaan volgend jaar meer verdienen
Onderhandelingen tussen werkgevers en vakbonden hebben flinke loonsverhogingen opgeleverd voor horecapersoneel en medewerkers van tankstations. Sommige jongeren die op een tankstation werken, kunnen er wel 46 procent op vooruitgaan. lees meer»

Rutte op klimaattop: 'Landen moeten klimaatbeloftes nu echt gaan waarmaken'
Wereldleiders moeten de klimaatbeloftes die ze al jaren doen nu echt gaan waarmaken. Dat was de hoofdboodschap die demissionair minister-president Mark Rutte vrijdag uitsprak op de klimaattop in Dubai. lees meer»

Tarieven van warmtenetten kelderen hard door goedkoper gas
De maximale prijs die energieleveranciers mogen vragen aan klanten van warmtenetten gaat hard omlaag. Het tarief is iets meer dan de helft van dat van vorig jaar. lees meer»

Drukte bij speelgoedbanken neemt toe in aanloop naar Sinterklaas en Kerst
Speelgoedbanken door het hele land zien dit jaar in de aanloop naar Sinterklaas en Kerst meer mensen dan voorgaande jaren. lees meer»

Vrouw bespot Maleisische bank die per ongeluk miljoenen op haar rekening stort
Een directeur van een hr-bedrijf in Maleisië kreeg in november miljoenen op haar rekening gestort door een fout van de Maybank. De bankwerknemers gingen volgens de vrouw zo onprofessioneel met de situatie om, dat ze het personeel een cursusje klantvriendelijkheid cadeau wil doen. lees meer»

Sinterklaas is duur uit dit jaar: snoepgoed kost een kwart meer
Snoepgoed voor Pakjesavond is in de winkel fors duurder dan vorig jaar. Voor kruidnoten met of zonder chocolade, speculaas en chocoladeletters betaal je bij Albert Heijn en Jumbo ongeveer een kwart meer dan in 2022. lees meer»

Scheepsbouwer Damen gaat varen met elektrisch schip dat op zee kan opladen
Scheepsbouwer Damen Shipyards gaat voor het eerst met een schip varen dat op zee kan opladen aan een windmolen. Volgens het bedrijf zorgt het schip voor een aanzienlijk lagere uitstoot tijdens het onderhoud van windparken op zee. lees meer»

Contact

Wilt u meer informatie?
Stuur een e-mail

Eigen bedrijf starten?

Loopt u al langer rond met een idee voor uw eigen bedrijf. U heeft veel ideeën, maar hoe begint u, hoe pakt u het aan?
Lees Meer »

Veel gestelde vragen:

Hier vind u een over zicht van veel gestelde vragen over het opstarten van een eigen bedrijf.
Lees Meer »