Zoeken in bedrijvenadressengids.nl
Snel en gemakkelijk bedrijven vinden in uw regio.
Uitgebreide bedrijfsinformatie.

ALGEMEEN NIEUWS

Turkije hakt knoop over nieuwe president nu echt door: Erdogan of Kiliçdaroglu
Turkije gaat vandaag weer naar de stembus voor een nieuwe president. Twee weken geleden kwam de zittende president Recep Tayyip Erdogan net te kort voor winst. Daardoor is vandaag een tweede en beslissende stemronde nodig. In het buitenland, ook in Nederland, is de afgelopen dagen al gestemd. Dit kun je tijdens verkiezingsdag verwachten. lees meer»

Pinksterfestival Opwekking brengt christenen samen, maar niet alle aanhangers
Christenen komen dit weekend massaal samen op het festivalterrein van Biddinghuizen. Ze gaan tijdens de pinksterconferentie Opwekking vier dagen lang zingen, dansen en bidden tot God. We vroegen lezers van NU.nl wat het christelijke festival is en waarom ze er wel (of juist niet) naartoe gaan. "Het gaafste vind ik Prees Je Hees: heel hard bidden en losgaan." lees meer»

NU+ | Achter de oorlog: Dromen van de terugkeer naar Mariupol
Oorlogsverslaggever Hans Jaap Melissen vertelt voor NU.nl het verhaal van de mensen achter de oorlog in Oekraïne. Vandaag: een groep voormalige inwoners van het door Rusland veroverde Mariupol heeft maar één verlangen: terugkeren naar hun thuisstad. En dus kijken ze uit naar een groot Oekraïens tegenoffensief. lees meer»

Ruim 1.500 arrestaties bij klimaatblokkade A12, 40 actievoerders vervolgd
Bij de klimaatdemonstratie op de A12 zijn zaterdag 1.579 mensen gearresteerd. Demonstranten van Extinction Rebellion blokkeerden sinds het middaguur de Utrechtsebaan in Den Haag. Even na 17.00 uur waren alle demonstranten weg. Het wegdek is schoongemaakt en vrijgegeven. lees meer»

Contact

Wilt u meer informatie?
Stuur een e-mail

Eigen bedrijf starten?

Loopt u al langer rond met een idee voor uw eigen bedrijf. U heeft veel ideeën, maar hoe begint u, hoe pakt u het aan?
Lees Meer »

Veel gestelde vragen:

Hier vind u een over zicht van veel gestelde vragen over het opstarten van een eigen bedrijf.
Lees Meer »