Zoeken in bedrijvenadressengids.nl
Snel en gemakkelijk bedrijven vinden in uw regio.
Uitgebreide bedrijfsinformatie.

FILM NIEUWS

NCIS-acteur David McCallum op negentigjarige leeftijd overleden
Acteur David McCallum, bekend van zijn rollen in de Amerikaanse tv-series NCIS en The Man From U.N.C.L.E, is op negentigjarige leeftijd overleden. De acteur is maandag een natuurlijke dood gestorven in een ziekenhuis in New York. lees meer»

Serie Heartbreak High met Nederlands tintje maakt kans op internationale Emmy
De reboot van de Australische serie Heartbreak High is dinsdag genomineerd voor een International Emmy Award. De serie is mede door de Nederlandse producent NewBe gemaakt. lees meer»

Scriptschrijvers en Hollywoodstudio's sluiten voorlopig cao-akkoord
Hollywoodstudio's en schrijversvakbond WGA hebben een voorlopig cao-akkoord gesloten. De staking van scriptschrijvers, die al bijna 150 dagen duurt, zal na de ondertekening van de overeenkomst eindigen. lees meer»

Sweet Dreams met acht nominaties grootste kanshebber voor Gouden Kalveren
Oscar-inzending Sweet Dreams is met acht nominaties de grootste kanshebber voor de Gouden Kalveren. De nominaties voor de belangrijkste Nederlandse filmprijzen werden zondag bekendgemaakt tijdens het Nederlands Film Festival. lees meer»

NU+ | Het unieke universum van Tim Burton: schaduwen en buitenbeentjes
Duistere beelden, verhalen over buitenbeentjes en regelmatige samenwerkingen met Johnny Depp. Regisseur Tim Burton heeft zichzelf in de loop der jaren gevestigd als iconische filmmaker. Vandaag is het Tim Burton-dag: het moment om in zijn carrière te duiken. lees meer»

Ondanks gesprekken geen deal tussen stakende schrijvers en Hollywoodstudio
De Amerikaanse schrijversvakbond en vertegenwoordigers van de grootste Hollywood-studio's hebben vrijdag verder onderhandeld. Eind vrijdag, inmiddels de 144ste dag van de staking, werd er nog geen overeenkomst aangekondigd. lees meer»

Utrecht trapt Nederlands Film Festival af met film Sweet Dreams
In de Utrechtse Stadsschouwburg is vrijdagavond de 43e editie van het Nederlands Film Festival van start gegaan. Het festival trapte af met de film Sweet Dreams van regisseur Ena Sendijarević. Dit is ook de Nederlandse inzending voor de Oscars. lees meer»

Euphoria-acteur Angus Cloud is aan een overdosis drugs overleden
Angus Cloud is overleden aan een overdosis drugs. Dat blijkt volgens Amerikaanse media uit de autopsie. De Euphoria-acteur is op 31 juli op 25-jarige leeftijd overleden. lees meer»

Dertigers-acteur Reiky de Valk overleden op 23-jarige leeftijd
Reiky de Valk is op 23-jarige leeftijd overleden. Dat meldt zijn familie op Instagram. De acteur is onder meer bekend van de BNNVARA-dramaserie Dertigers. lees meer»

Oud-voorzitter Brits Lagerhuis doet mee aan Amerikaanse variant De Verraders
Oud-voorzitter van het Britse Lagerhuis John Bercow gaat meedoen aan een Amerikaanse realityshow. De politicus, die bekendstond om de manier waarop hij de leden van het Lagerhuis om stilte vroeg, is kandidaat in The Traitors US. lees meer»

Contact

Wilt u meer informatie?
Stuur een e-mail

Eigen bedrijf starten?

Loopt u al langer rond met een idee voor uw eigen bedrijf. U heeft veel ideeën, maar hoe begint u, hoe pakt u het aan?
Lees Meer »

Veel gestelde vragen:

Hier vind u een over zicht van veel gestelde vragen over het opstarten van een eigen bedrijf.
Lees Meer »