Zoeken in bedrijvenadressengids.nl
Snel en gemakkelijk bedrijven vinden in uw regio.
Uitgebreide bedrijfsinformatie.

FILM NIEUWS

Beverly Hills, 90210-collega's herdenken Shannen Doherty: 'Ze toonde ons moed'
De collega's met wie Shannen Doherty in de serie Beverly Hills, 90210 speelde, hebben gereageerd op haar overlijden. De actrice overleed zondag op 53-jarige leeftijd aan kanker. lees meer»

Actrice Shannen Doherty (53) overleden aan gevolgen van kanker
Actrice Shannen Doherty is zaterdag op 53-jarige leeftijd overleden. De Amerikaanse, die onder meer speelde in de serie Beverly Hills 90210, leed al jaren aan borstkanker. lees meer»

Rechter beëindigt zaak tegen Alec Baldwin vroegtijdig om achtergehouden bewijs
Een rechter in de Amerikaanse staat New Mexico heeft de aanklacht tegen Alec Baldwin rond het dodelijke schietincident op de set van de film Rust verworpen. Er is bewijs achtergehouden dat de advocaten van de acteur mogelijk konden gebruiken voor de verdediging. lees meer»

Componist Danny Elfman aangeklaagd voor smaad na uitlatingen over misbruik
Danny Elfman wordt aangeklaagd voor smaad. De componist verdedigde zichzelf in het muziekblad Rolling Stone tegen beweringen dat hij een voormalige vriendin en collega-componist seksueel heeft misbruikt. Zij klaagt hem nu aan. lees meer»

The Shining-actrice Shelley Duvall op 75-jarige leeftijd overleden
Shelley Duvall is donderdag op 75-jarige leeftijd overleden. De actrice, vooral bekend van The Shining, stierf in haar slaap, meldt haar partner Dan Gilroy. Duvall kampte al enige tijd met complicaties door haar diabetes. lees meer»

Video | Iconische scène uit The Simpsons na 28 jaar realiteit geworden
lees meer»

Kindacteur Benji Gregory (46) uit de serie ALF overleden
Benji Gregory is op 46-jarige leeftijd overleden. De acteur was vooral bekend als zoon Brian Tanner in de comedyserie ALF, die ook in Nederland te zien was. lees meer»

Vervolg op Kevin Costners westernepos uitgesteld na teleurstellende cijfers
Kevin Costners ambitieuze westernproject kampt met tegenvallende bioscoopcijfers. Horizon: An American Saga zou in augustus al een vervolg krijgen, maar die release wordt nu uitgesteld. lees meer»

Alec Baldwin handelde volgens aanklager nalatig bij fataal schietincident
Alec Baldwin heeft nalatig gehandeld bij het fatale schietincident op de set van de film Rust in 2021. Dat stelde de openbaar aanklager woensdag in haar openingspleidooi, meldt NBC. lees meer»

Zaak Alec Baldwin over fataal schietincident begint: dit ging eraan vooraf
Alec Baldwin verschijnt woensdag voor de rechter vanwege een schietincident dat in 2021 plaatsvond op de set van de film Rust. De acteur schoot tijdens de opnamen een cameravrouw dood met een pistool waar eigenlijk losse flodders in hadden moeten zitten. lees meer»

Contact

Wilt u meer informatie?
Stuur een e-mail

Eigen bedrijf starten?

Loopt u al langer rond met een idee voor uw eigen bedrijf. U heeft veel ideeën, maar hoe begint u, hoe pakt u het aan?
Lees Meer »

Veel gestelde vragen:

Hier vind u een over zicht van veel gestelde vragen over het opstarten van een eigen bedrijf.
Lees Meer »